Curling


Curling, de precisiesport waarbij het de bedoeling is om zoveel mogelijk stenen in het aangegeven speelveld te laten uitkomen. Een ideaal uitje voor groepen en bedrijven. Wij bieden twee geweldige opties om te curlen:

Groeps- of bedrijfsuitje

Speciaal voor de wintermaanden verzorgen wij in samenwerking met Wij zijn Valkenburg een onvergetelijke kerstactiviteit. Daag je vrienden of collega's uit voor een potje Curling!

 

Een compleet uitje met uitleg, begeleiding, materialen, scheidrechter en aangeklede borrel na afloop.

Let op beperkt beschikbaar! Neem contact op voor de actuele beschikbaarheid of plaats een aanvraag via:

www.wijzijnvalkenburg.nl/programma/curling

 

Benefiet Curling Toernooi

Op donderdagavond 12 december organiseren Wij zijn Valkenburg - Group events & Teambuilding, Valkenburg on Ice en The PEPr Company vanaf 19:00 uur op het Par'Course terrein in Valkenburg een heus Benefiet Curling toernooi.

 

Curling, de precisiesport waarbij het de bedoeling is om zoveel mogelijk stenen in het aangegeven speelveld te laten uitkomen, wordt bij deze primeur ingezet om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor enkele prachtige en lokale goede doelen!

 

Voor maximaal 40 teams van 4 tot maximaal 8 personen wordt er een gezellige maar vooral ludieke avond georganiseerd die in het teken staat van curling en natuurlijk het goede doel!

 

Deze avond gevuld met drankjes, hapjes, artiesten en curling belooft nu al een succes te worden!

 

Meedoen?! Een sponsorpakket voor 1 team
(4 tot 8 deelnemers) kost €279,00.

Verder informatie en aanmelden kan via:

www.wijzijnvalkenburg.nl/programma/curling-benefiet/