25. november 2019
Alvast noteren!! Vrijdag 6 december: Valkenburg on Ice meets Pub Henry Valkenburg met niemand anders dan DJ Wim Frijns! Kom jij discoschaatsen en een drankje doen?

21. november 2019
Noteer vrijdag 29 november tussen 18.00 en 23.00 uur! Pak je schaatsen of huur ze bij ons en kom genieten van het ijs, de muziek en een drankje. Uiteraard kun je ook zonder te schaatsen komen genieten.

13. november 2019
Op zoek naar het coolste kerstuitje met je collega’s en tevens het goede doel steunen?! Schrijf je in voor het Benefiet Curling toernooi! Op donderdag 12 december organiseren wij een avondvullend programma waarbij teams tegen elkaar de strijd aangaan in deze, redelijk onbekende maar uiterst spannende, winterse sport. Om 19:00 uur worden alle deelnemers ontvangen bij de ijsbaan van Valkenburg on Ice. Hier volgt een uitleg over de sport en worden de poules bekend gemaakt. Na een oefenronde is...

10. oktober 2019
Valkenburg on Ice van 15 november tot en met 5 januari In navolging van de vele andere Kerst- en winteractiviteiten krijgt Valkenburg nu ook tijdens de wintermaanden een echte ijsbaan. Vanaf medio november verandert Valkenburg jaarlijks in Kerststad Valkenburg. De ijsbaan ontbrak echter nog, maar onder de noemer Valkenburg on Ice is Kerststad Valkenburg een activiteit rijker.